Bad blogger

Jag vet, jag vet , jag är världens uslaste på att uppdatera just nu men jag är så busy busy så det är inte klokt just nu. Det är mycket att stå i nu så jag hinner få undan tusen och en ärenden innan jag ska på bloggkryssningen. Jihuuu! Imorgon klockan nio bär det av. Då hoppar Andrea, Marica och jag på tåget till Helsingfors. Men nästa vecka när jag återvänder, då lovar jag att skärpa mig, för då borde det lugna ner sig ordentligt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s