What a difference a year makes

Slutet av oktober 2010:

Femtonde november 2011:

Ja, en bit på väg har vi ju i alla fall kommit på det här första året sedan vi flyttade in. En gräsmatta har vi numera istället för en leråker. En terass har vi också, även om den ännu är utan kanter och trappor. Huset är målat första varvet och dom första äppel-, plommon- och körsbärsträden är i jorden.

Det tar sig, sakta mak. Om tio år kanske vi är klara. Och då får vi börja om i andra änden. Det här med hus är ju nog ett projekt som aldrig blir färdigt. Men när det känns som inget hänt på länge brukar jag ta fram såna här bilder för att påminna mig själv om att det ju nog ändå går framåt, lite i taget.

 

Annonser

2 thoughts on “What a difference a year makes”

  1. Går huset på rosa eller ser det bara ut så på bilderna?Fint blir det iaf 🙂

    Man blir aldrig klar med hus, när man har gått genom allt en gång så kommer man på ngt som man vill ändra eller förnya. E ju bra om man tycker om att renovera och fixa, annars blir det bara jobbigt 🙂

    1. Nej det är nog inte rosa haha 😀 det är bara fotat i kvällsskymningen, det är naturvitt, skiftar mot beige, lite kittfärgat skulle jag säga. Det blev mörkare än planerat så nästa sommar då det skall målas andra varvet blir det eventuellt en nyans vitare ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s