Too cool for school

Kommer ni ihåg när man var sådär 18-22 år (ni som ännu är den åldern behöver inte gnugga minnesknölarna fullt så ivrigt som vi andra för att minnas) och man hängde ofta på krogen och så kom dit ibland, oftare ju närmare jultider det blev, gäng med runt trettioåriga kvinnor, som drack vin istället för Baccardi Breezers, som önskade Dingo-låtar av DJ:n och som man tyckte var lite pinsamma och underhållande eftersom dom tydligen inte insåg att dom var lite för gamla för sådär korta tighta kjolar? Minns ni?

På bloggkryssningen inkommande helg kommer jag vara en sån där kvinna. En sån där trettioettårig trebarnsmorsa från förorten utanför småstaden, som i ett svagt ögonblick i en provhytt inbillade sig att hon kan pull off en alldeles för kort kjol i storlek 34 från teiniavdelningen på HM. Som tänkte att det skulle vara roligt med nåt nytt och lite hippt när man en gång går ut i Stockholm och sedan tänkte för sig själv ‘Hur månne ungdomarna klär sig nuförtiden’ och kastade sig över det första plagget som såg ut att vara ett sannolikt svar på frågan. Kill me now.

Annonser

1 thought on “Too cool for school”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s