Historiskt

Så kom och gick den historiska dagen 11.11.11 igår. Vad gjorde ni? Passade ni på och gjorde nåt värt att minnas? Jag hade i alla fall  en historiskt fullspäckad dag och var inte hemma alls mellan åtta på morgonen och klockan två följande morgon annat än för ett snabbt klädbyte. Det var mammakaffe och playdate, följt av släktmiddag hos svärföräldrarna för hela slanten.

Sen avslutade jag dagen med en date med inte mindre än fyra stiliga karlar. Alla med samma efternamn som mig. Magnus tre bröder är i stan så när Magnus igen skulle jobba på kvällen då Svenska talande klubben var i stan följde vi med och kollade in Eric Amarillo keikkan. Och idag är jag historiskt trött.

Annonser

4 thoughts on “Historiskt”

  1. en sådan härlig dag du hade!
    Amarillo är bra – jag tröttnar inte på hans låtar fastän många kallar dem ”plågor” 🙂
    själv träffade jag Paradise Oscar i går…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s