Tekniska problem

Jag har lite tekniska problem här idag. I ett försök att lösa headerproblemet så beslöt jag mig för att testa lite nya teman men nu har jag att välja mellan att inte ha nån meny till höger alls, eller att ha en meny som hamnar halvt ovanpå alla bilder. Inte idealiskt. Nu måste jag tyvärr fara och hämta min son på dagis så jag får lösa det senare. Ha tålamod!

Annonser

4 thoughts on “Tekniska problem”

  1. Bytte och just tema och hade samma problem med att bilderna gick över menyn. Fick helt enkelt göra bilderna lite mindre än jag brukar. 500 px funkar för mig. Det kan du alltså fixa till i valfritt bildbehandligsprogram innan du laddar upp bilden till bloggen. Lycka till och kom ihåg att andas. Ny inställningar på bloggen brukar vara påfrestande 🙂

    1. Ja men att förminska alla gamla bilder bakåt i bloggen hade varit lite överkurs så jag skippade det temat faktiskt. Alltid lite jobb med omställningar men roligt samtidigt.

  2. Det där med att ha menyn som hamnar ovanpå bilderna är ganska lätt fixat, jag hade nämligen samma problem tidigare. Du klickar på bilderna i inlägget när du har infogat dem. Då dyker det upp två små ikoner på bilden, ikonen med ett berg på så klickar du på. I den rutan som ”ploppar” upp kan du ställa in % på hur stor bilden skall vara i förhållande till texten. 80 % fungerar bra för mig. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s