Fredag i gott sällskap

William närmar sig ju den distingerade åldern sex år och man märker nu att vi börjar gå in i en ny fas. Han är verkligen inget småbarn längre. Så ikväll när Magnus är i Helsingfors har vi haft fredagsmys på tumanhand efter att småsyskonen gått och lagt sig. Lite chips, saft och tecknad film, bara han och jag. Det är sentimentalt att inse hur fort han vuxit samtidigt som jag verkligen njuter av den här nya sortens gemenskap man kan ha med honom nu.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s