En milstolpe

Fredagen den fjärde november 2011 blev dagen då denna blåögda lilla tös (bilden från förra vårvintern) bestämde sig för att äntligen våga släppa taget och självmant ta några steg. Självklart valde hon en dag då hennes ena förälder var bortrest. Hittills har vi fått uppmuntra henne väldigt mycket för att på sin höjd få henne att ta ett par steg mellan våra famnar.

När hon väl kom på att hon kunde så ville hon inte göra annat resten av kvällen. Så jag har suttit en stor del av kvällen placerad på golvet på lagom avstånd till olika möbler runt omkring mig, och så har Lova staplat från mig till en möbel och tillbaka, och så från mig, till en annan möbel och tillbaka. Nästan två timmar höll hon på medan hon hela tiden lyckligt skrek GÅ GÅ, GÅ GÅ!!

Med tanke på att hon redan innan hon gått lyckats utmärka sig som en av dom absolut vildaste av alla barn på både öppna dagiset, folkhälsans mammakaffe och mammagruppens träffar genom att vara överallt på noll tid, klättra upp på de mest omöjliga ställen och riva ner allt inom räckhåll och utom räckhåll, fasar jag stilla för vad detta nu kommer föra med sig samtidigt som det ju naturligtvis alltid är lika roligt att se dem ta sina första steg i livet.

Annonser

1 thought on “En milstolpe”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s