Blandade känslor

Idag har vi igen varit på språng hela dagen. En dag med roliga, och mindre roliga programpunkter. Det har varit favoritsysselsättningar på programmet. Barnens stora favorit, och nog min också egentligen, öppna dagis. Och sedan min allra största favorit, yogan.

Och så ett program som inte alls faller under kategorin favorit. Vi har samlat lite fler minidinosaurier igen. Det var dags för ännu ett besök till sjukhuset, mera blodprov. Ingen höjdare med en treåring. Minst tre vuxna som håller fast allt vad vi kan vareviga gång, och ändå lyckas den stackars hysteriska pojken rucka på armen så att dom får sticka om flera gånger innan det lyckas. Fy.  Jag är svettigare efter dessa blodprov än efter ett 1,5 timmes yogapass och det är inte lite jag svettas på ashtangan.Verkligen inte nån favort varken för mamma eller barn.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s