Längtan

Sitter och kollar på Paratiisi – Thaimaa från Subtv och trots att det är trashteve i allra högsta grad kan jag inte låta bli att få hemlängtan till Thailand. Jag känner alla dofter, smaker, hör alla ljud som är så bekanta. En resa till mamma och pappa i vinter känns mycket lockande just nu.

Åååh vad jag längtar.

 

 

Annonser

6 thoughts on “Längtan”

  1. härliga bilder! räknar ner här tills min resa i slutet av december, och tittar varje kväll (om jag hålls vaken) på paratiisi – fastän jag inte ska till tex phuket som dom filmar mycket i… har du förresten skrivit något om resan(orna?) här? skulle vara kul att läsa – alla tips och berättelser är välkomna inför mitt första besök till thailand!

  2. Ja gör det! Vi ska åka i vår med barnen (då 3 år och 1 år). Frågorna är många. Finns där blöjor? Babymat? Pottor? Ersättning?Nåt annat att tänka på?

  3. hej, det skulle vara jätte intressant om du skulle kunna skriva ett inlägg om hur det är att resa med barn. Allt vad man behöver tänka på, både att packa med sig, och hur det är att vara på stället. Vad är lätt/svårt. Hur gör man med vagn, med mat? Vi har en flicka på 9 månader. I februari blir hon ett år. Perfekt skulle ju Thailand vara just då. Hur är det att resa med en 1 åring? Hur går t.ex. flygresan? Vad har du för erfarenheter? och i vilken ålder har dina barn varit när ni rest?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s