Tröttheten

Jag är lite trött i ögat idag, därav bloggbortfallet. Det var en mycket trevlig kväll igår och jag är en mycket trött mamma idag. Det var det värt. Och ja, Geir dök upp, till vissas mycket stora glädje, mer om det senare. Men att Magnus är borta hela dagen idag var kanske inte den gynsammaste timingen från min synvinkel. Medan jag stakar upp ögonlocken med fler tändstickor kan ni passa på att klicka er in här och rösta på era favoritbloggar om ni inte redan gjort det, imorgon går tiden ut!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s