Geir, watch out

Tydliga tecken på att det varit en mycket trevlig förmiddag för ett gäng mammor och barn:

Och ikväll ska samma mammagäng ut och slå klackarna i taket utan barn när vi ska till Strampen på Show & Dinner kväll. Så det där bordet med dom där ca trettioåriga småbarnsmammorna som dragit på sig klackskorna och lite för korta kjolar och eventuellt dricker lite för mycket vin, skrattar lite för högt, är lite för förtjusta i Geir Rönning (ja det lär finnas några i vårt gäng som tycker Geir är väldigt, ehum, manlig, det var visst nåt snack om att bli svettig vid blotta tanken, ni vet vilka ni är) har lite för roligt och är lite för töntiga, det är vi.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s