Kuraväder

Hittills har ju Oktober visat sig lite från den ovanligare sidan med bikinidagar och t-shirt kaffestunder utomhus. Men nu börjar det likna nåt. Idag var det kurakläder (gallonkläder heter det visst västerut) som gällde.

Det ser betydligt dystrare ut än det var, frisk höstluft och stilla duggregn är mycket uppfriskande för en trött småbarnsmamma och gör underverk för trotsiga barns humör. Alla slagsmål och allt gnäll regnar bort.

Mina ständiga följeslagare denna höst, gummistövlarna, börjar däremot ha sett sina bästa dagar. Häromdagen upptäckte jag att den vänstra läcker om den sänks ner helt i vatten upp till fotknölen. Säg mig, är inte det ett tydligt tecken på att jag nu verkligen behöver ett par Hunters?? Visst? Jag tänker såhär, ett par Louboutins är ganska bortkastade på mig just nu i den här livssituationen, men ett par lyxiga gummistövlar skulle jag ju verkligen använda varje dag, harkel. Men vet ni, egentligen är ju Hunters sååå 2009, jag tror att mina vanliga svarta Nokian som står ute i garaget blir 2012 års modebomb.

8 kommentarer

 1. A · november 27, 2011

  Hej! Får jag köpa dina gummistövlar?:) Om du inte vill ha dem längre dvs.

  Kram

  • joanna · november 28, 2011

   Haha:D Nja jag behåller dem nog tror jag.

 2. Tove /Det Goda Livet · november 5, 2011

  Hunter är en bluff, du betalar bara för logotypen. De spricker lika fort som vilka lågprisstövlar som helst. Mina höll 1,5 år men trycket föll väl av efter halva tiden ungefär.

  Trodde man betalade för kvalitet, men fick inse att jag gått på bluffen. http://regnavdagar.blogspot.com/2011/11/hemligheten-bakom-helkassa-hypade.html

 3. Marina · oktober 22, 2011

  Deta har inget med gummistövlar att göra, tänkte bra ”säga ” att denna väg dina pojkar står på på bilden så är jag uppväxt på, i SÖDERBYN! Mina föräldrar bor i andra huset på vänster sidan då man svänger upp till söderbyvägen! Är mycket å promenerar där förbi er ..Ni har fått det fint 🙂

  • joanna · oktober 26, 2011

   Ahaa, där ser man, världen är liten! tack!

 4. Pia Madelen · oktober 21, 2011

  Du kommer inte att ångra dig om du köper ett par hunter gummistövlar. Jag älskar mina och saknar dem nu när jag är här i Barcelona.. Regnvädret har ju nämligen börjat här nu också. De är så lätta att gå i och så är de så snygga att du inte känner dig klumpig. Köp dem 😉

 5. Anna-Lena · oktober 20, 2011

  Inte gallon – utan galon! 🙂 Det sa vi nog där jag växte upp också, lite söder om Vasa. Hunters börjar minst sagt vara lite uttjatade p.g.a. överexponering i var och varannan blogg, och det finns säkert betydligt billigare stövlar som fyller funktionen lika bra. Som t.ex. Nokian 🙂

  • joanna · oktober 20, 2011

   Det verkar kunna skrivas på båda sätten, eller kanske etta är rätt o andra fel men googlar man gallon med två l så får man nog upp det jag menar också haha 😀 Ja Hunters börjar vara rätt uttjatat, och som sagt, svindyra för ett par gumppare, men visst e dom ju rätt snygga i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s