Klicketiklick.

Idag har William varit till tandläkaren på kontroll. Bananlacket heter tydligen numera Bamselack, i övrigt är allt som när man själv var barn. Tyvärr även behovet av tandreglering längre fram. Minns ni dom där förhatliga nattdragen man hade för att fixa bettfel? Ett sånt hade jag också en kort tid, nu tycks mina barn ha ärvt mitt dåliga bett så både Elias och William är redan lagda i kö för framtida tandreglering. Tills dess ska vi öva klick-ljud med tungan som tydligen kan motverka en del av problemet.

Ni andra kan istället klicka här och gå in och tipsa om era favoritbloggar (förslagsvis även min, årets nykomling klingar rätt fint i mina öron faktiskt, diskret? nej, inte särskilt men ödmjukhet är överskattat), rösta rösta, på söndagen går tiden ut!

 

Annonser

2 thoughts on “Klicketiklick.”

  1. Ja fyyy då de där nattdragen! Och det gjorde så ONT (speciellt om man fuskat lite och ”glömt” att använda det en natt eller två)! Men inte räckte det med nattdragen, nej, sen sku man sova hela natten med en gummiklump som fyllde hela munnen och hade tre små andningshål i. Antingen vaknade man med ett geggig klump i munnen som luktade illa eller så fann man den på kudden. Men visst hjäplte de tänderna, hur uselt det än kändes då. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s