Butiktips

Eftersom vädret idag inte visade sig från sin bästa sida passade vi på att åka på en liten utflykt med bilen. Det blev bland annat en liten tur till en inredningsbutik jag hört gott om men hittills aldrig besökt, Villa 31 i Malax. Och vilken butik sen.

Det mesta i Villa 31:s sortiment faller mig precis i smaken, det blir definitivt fler besök. Vill man inte ta en tur till Malax hittar man dem även här. Det blev ingen storshopping för min del idag eftersom det var ett oplanerat besök men en liten korg från Bloomingville till badrummet att ha extra toapappersrullar i blev det i alla fall.

Jag har länge velat ha en korg till just det här ändamålet men inte hittat nån  i just rätt material och storlek tills nu. Kan ju låta fånigt att man är så noga med utseendet på en korg man har för toapappret men när det kommer till inredning håller jag verkligen med om devisen ‘det är detaljerna som gör det’. Hellre inget lullull alls än fel lullull.

Annonser

5 thoughts on “Butiktips”

  1. Absolut, denhär butiken är verkligen värd fler besök! Tycker att man alltid hittar något och sen finns det förstås också många presenttips.

  2. Jag bloggade om Villa 31 för ett tag sedan också. Det är verkligen en härlig butik! Jag har också en korg för vessapapper, men inte riktigt likadan som din 🙂 Klart att det är viktigt med detaljer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s