Filmtips

Väldigt hypad och rosad. Levde den upp till förväntningarna? Ja den gjorde faktiskt det. Jag blir sällan särskilt imponerad av filmer när vi ser så mycket film som vi gör men den här älskade jag.

Verkligen jättebra. Rolig och inte förutsägbar på det sätt som dom flesta romantiska komedier brukar vara. Desto mer förutsägbar tycks jag vara som föll pladask för Ryan Goslings vältrimmade ladies-man karaktär. Rekommenderar!

Annonser

9 thoughts on “Filmtips”

  1. bästa filmen jag sett. på hedersord. och plus för att trailern inte visade allt, som trailers ofta gör. den där filmen hade så många roliga vändningar! ja herrejee vad jag skrattade! vill se den igen, snart!

  2. Jag kan rekommendera en minnesvärd film jag såg förra veckan: ”dogtooth”. Ingen ”må bra film”!! Obehaglig, men också ovanlig, dessutom grekisk, vilket gör att jag kommer minnas den. I motsats till en massa andra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s