Ett år sedan

Ett år sedan i oktober såg det ut såhär i vårt kök:

Jag kan inte påstå att jag saknar den tiden. Visst var det en upplevelse. Det var spännande och roligt och känslan av att snart snart få flytta in i vårt egna nybyggda hus var ju fantastisk. Men nej. Jag saknar inte dammet och stressen och dom långa listorna på saker som skulle göras på alldeles för kort tid eller dom långa dagarna och kvällarna hemma i hyreshuset ensam med tre barn varav en nyfödd Lova medan Magnus var på bygget. Nej. It was fun while it lasted men jag föredrar helt klart kvällarna i oktober 2011 med fötterna uppe på bordet framför teven och en brasa i den färdiga spisen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s