Bloggföreläsning

Ikväll har jag varit på Arbis och lyssnat på Linn som föreläste om bloggande. Som vanligt var jag oerhört tankspridd  så när jag stack iväg på yogan vid fyratiden hade jag helt lyckats glömma bort föreläsningen som började direkt efter och klädde mig därefter också.

 

Hade det ens varit ett par Hunters hade jag ju nästan varit lite Gwyneth-stylish i min yogaoutfit och gummistövlar. Hunters och sisådär 20 cm längre ben. Istället blev det lite mer sunkig-småbarnsmamma-i-gamla-tretorns-går vilse-stylish. Men det gick alldeles utmärkt det också. Och så var det trevligt att hinna snabbmingla lite med andra bloggare.

Annonser

4 thoughts on “Bloggföreläsning”

  1. Skulle precis skriva samma som förra kommentatorn gjorde – ingen skulle ha reagerat på din klädsel om du inte sagt nåt! Gummistövlar är ju inne just nu! Du var lika snygg som alltid! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s