Bloggpriset

Medan vi hängt på sommarstugan och haft internetstrul de senaste dagarna, igen, (fatta att jag missade att Att vara någons fru föder barn på bloggen för att vårt nät försvannn igår!) har det blivit klart att det är dags för bloggpriset igen! Eftersom denna blogg ännu inte hade sett dagens ljus när bloggpriset gick av stapeln ifjol så är ju det här helt nytt för mig, men här kan man gå in och läsa mer och naturligtvis och tipsa!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s