Ålderstecken?

Är det ett tecken på att jag verkligen börjar bli gammal när jag tycker att årets idolfinalister är lite tråkiga för att dom alla är så unga? Jag kan inte minnas att det varit ett så ungt gäng nånsin förut och jag brukar faktiskt tycka att det är intressantare att följa med när det är ett blandat gäng, lite spridda åldrar, olika bakgrunder. Är det bara jag som tycker det är mer spännande att följa med en person som till exempel jobbat som lagerarbetare i tio år och nu får chansen att bli stjärna? Eller en mamma eller pappa till fyra barn (och det här är inte bara för att jag själv har barn, det tyckte jag redan innan vi hade barn) som nu blir känd? Nicke håller i alla fall inte med mig verkar det som.

Annonser

16 thoughts on “Ålderstecken?”

  1. Satt och tänkte på samma sak igårkväll faktiskt. Men konstaterade att den äldre tjejen redan är fast i årets idoler… så det blir nog att titta på det i år igen. Följande generation i detta hus har hittat idol, och då är det väl bara att hänga med för oss äldre :D:D

  2. Hujedamig för Idol i år. Det suger hårt!
    Enda bra är ju Molly, she is a star. Men då vi ska se, så sitter jag mestadels med huvudet i kudden och ojar mig. Så vi besämde igår att nästa fredag ser vi på annat.
    De är alla unga, man skulle ju nästan kunna vara mamma åt de flesta.

  3. Nej, jag är nog lite likadan själv. Har iofs. följt med Idol nu från början, men är i valet och kvalet om jag skall följa veckofinalerna. Det känns lite tråkigt som du säger när alla tävlande är i samma ålder. Visst är det bra att ge de unga chansen en gång också, men ändå…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s