Att pusta ut

Gårkvällen blev än mer turbulent än den först verkade. Vid halvtiotiden fick Magnus avbryta sin Magic kväll eftersom vi blev tvugna att åka in med Elias till en läkare när han fick jättetungt att andas trots medicin. Två timmar senare fick vi till all lycka komma hem igen men det tog en del syrgas och två doser ventolin till innan hans syrsättning var på en sån nivå att dom vågade skicka hem oss. Under natten behövde han ännu mer medicin och nu är det inhalatorn som gäller var sjätte timme. Om två veckor har vi läkartid för utredning av infektionsastma som verkar mycket sannolikt i det här skedet.

Efter en sån kväll/natt var det avslappnande och skönt att få pusta ut och gå på lunch med min mamma på stan idag. Varm chevré-kycklingsmörgås med sallad, oslagbart gott! Jag älskar att luncha eller fika i Saluhallen. På torsdag reser mamma till Thailand över vintern så vi passar på och umgås med henne så mycket vi kan nu sista dagarna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s