När sommaren kom på ett sista besök

Idag lyser sommarvärmen med sin frånvaro igen men igår njöt vi av sommarens sannolikt sista visit det här året. Gårdagen kommer att gå till historien som den dag när vi i oktobermånad kunde sitta ute och äta lunch på terassen utan ytterplagg.

Och även som dagen då jag kunde ligga och sola i bikini. I oktober. I Finland.  I och för sig var det i lä i ett soligt hörn av terassen, annanstans fick man nog klä på sig, men gott så. Underbart. Eller desperation kanske man också kan kalla det. William tyckte jag var så konstig att han fotade mig. ‘Mamma det är ju höst. Löven är gula. Varför har du inga kläder på?’ Är det uppenbart att jag inte riktigt vill acceptera att det blev höst, även i år?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s