Inredningsparty

Idag har jag varit på inredningsparty. My Dreamhome var och förevisade en del av sina produkter. Där fanns mängder att välja på, allt från inredningsprodukter till kläder, smycken och hudprodukter.

Som vanligt kunde jag ledigt ha shoppat hur mycket som helst men jag lyckades faktiskt motstå frestelsen idag. (I ärlighetens namn motstod jag inget alls utan glömde plånboken hemma, bummer). För bättre bilder än mina gryniga iphonefoton kan ni klicka er in hos En vacker vardag och Välkommen hem som också var på plats med sina systemkameror i högsta hugg.

Annonser

4 thoughts on “Inredningsparty”

  1. Me&I och tupperware… men det här är ju bara bäst! Kanske lika bra förresten att jag inte hört talas om det 🙂 Där sparade jag lite pengar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s