Sköna höst

Lördagkväll. Sovande barn. Film. Tända ljus. En kall cider. Och bakom oss en fantastisk höstdag med lunch ute på terassen i solen och långpromenad med alla tre barnen. Sen ikväll en joggingrunda under rodnande kvällsskyar i sällskap av min äldsta son på cykel. Även om jag inte jublar över att sommaren är slut får man ju älska hösten litegrann ändå. Om inte annat får man ju äntligen en ursäkt att dra fram alla lyktor och tända ljus i massor om kvällarna. Hittade zandvoort idag och blev inspirerad:

Annonser

1 thought on “Sköna höst”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s