Fullt upp

Idag har det igen varit full rulle från morgon till sen kväll. Dagarna bara flyger iväg för mig just nu. Det känns som om jag aldrig hinner med nånting, som att blogga till exempel. Men alltid då det känns som vi inte hinner med vad vi borde och jag undrar vad vi gör av all vår tid så tar jag fram den här bilden från hur trädgården såg ut så sent som i vårvintras när snön började smälta:

Och så inser jag att det trots allt nog händer en del fast man tycker att man inget får gjort. Nya tag imorgon igen!

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s