Rookien

Trots tre barn och mer än fem år hemma med dem, så har jag konstigt nog aldrig satt min fot på öppna dagiset inne i stan. Främsta orsaken till det är att vi sedan William var ett år gammal har bott utanför stan och bara har en bil och den har Magnus kört till jobbet. Men nu tänkte jag eventuellt försöka ta mig dit med Elias och Lova dom torsdagar vi råkar ha bilen, som imorgon tex. Råkar nån annan vara på väg? Upplys nu en rookie om när det lönar sig att komma osv? Så kanske vi ses där!

Annonser

2 thoughts on “Rookien”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s