Sjukdomen

Ni som följt bloggen ett tag vet att jag under inga som helst omständigheter kan motstå nånting som luktar fynd. Framförallt inte när det gäller skor. Inte ens fast jag alltid svurit på att jag aldrig, någonsin, skall ta på mig nåt som påminner om cowboyboots.

Men dom vaaar ju så billiga! Ni hör ju. Det är en sjukdom. Till mitt försvar så var dom inte bara billiga, dom var rent av snorbilliga. På originalprislappen som skymtade under realappen stod det 160 euro. Så tio euro tyckte jag faktiskt dom var värda. Helläder, felfria och superbekväma. Att jag sen ser ut som jag ska på linedance är en annan sak. Men ett helt bord med skor/stövlar för tio euro paret kunde jag bara inte lämna orört. Fyndaholics anonymous nästa.

 

Annonser

3 thoughts on “Sjukdomen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s