På vårt köksbord just nu

Ledig dag och spöregn. En perfekt dag för en liten makeover.

Annonser

4 thoughts on “På vårt köksbord just nu”

  1. Åh, just den där toile du jouy- tapeten skulle jag vilja hå i svart o vitt, men har inte fått Farzan övertalad ännu… Visst är det Sandersons?

    1. Jag tror den här var från Borås tapeter om jag inte minns fel. Men minns att jag såg en liknande i Sandersons katalog. Det var nära att det blev den, jag planerar eventuellt den på ett annat ställe, men det får nog bli vid ett senare tillfälle i så fall!

  2. Vilka fina tapeter! Vad är det för böcker (märken)? Gillar speciellt den där toile-mönstrade. Men stjärnorna är fina också…och kartan eller vad det nu är, ha ha! Vad ska du göra om nu?

    1. Toile tapeten var Borås tapeter, stjärnorna var nån marin bok från Vasa färg, minns tyvärr inte märket, inget jag kände igen i alla fall men fanns många fina i den boken. Och kartan är Sandbergs. Vad jag gjorde om såg du ju redan 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s