Ferdinand

Minns ni den tomma väggen som uppstod när vi fick vår nya teve för några veckor sedan och giganttavlan åkte ner?

En regnig dag och två rullar Sandbergs Ferdinand tapet senare:

Bilderna gör egentligen inte tapeten rättvisa, blixten gör att den ser betydligt gråare ut än den är i verkligheten. Kontrasten mot dom övriga väggarna är heller inte så stor som den ser ut att vara, den nya tapetens mörka partier passa perfekt ihop med den gamla tapeten. Vi är otroligt nöjda med resultatet, hela rummet ser mycket mer ombonat och ‘färdigt’ ut nu (fast färdig blir jag aldrig, innan dess har jag för länge sedan börjat göra om i andra änden huset tre gånger om).

Annonser

18 thoughts on “Ferdinand”

  1. RIktigt snyggt! Jag har försiktigt försökt påpeka åt min sambo att jag kanske eventuellt snart någongång vill tapetsera om i hallen, eftersom jag tycker att vår nuvarande tapet är för mörk. Han gillade INTE idéen. Jag försökte säga att kanske om ett år? Men inte ens det verkade gillas. Så jag får väl snällt komma in till vårt hem och tycka att hallen är det mörkaste som finns… en lång tid framöver. Suck. 🙂 Dessutom tar han det ganska personligt eftersom det var den enda tapeten han valde till huset.

    1. Ja teven sticker inte ut lika mycket nu, och det kan aldrig vara fel, för fast jag älskar vår nya teve vill jag inte att den är det enda blickfånget i rummet!

  2. Snyggt!! Mycket bättre med övergång i färgerna, sand, ljust o vitt. Var köper man tapeten?
    Ser att ni har samma tv hylla som vi har. Har du tänkt sätta ben under den? Ikea har jättefina ben, ser mera färdigt ut då oxå… bara som ett tips 😉
    Trevlig fortsättning på veckan!

    1. Tack! Sandbergs finns att beställa på Hartman i Vasa men vi hade tur för dom råkade sälja några rullar av just den här tapeten på Säde i Brändö så vi slapp vänta flera veckor på rullarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s