Utlottning!

Nu kommer utlottningen jag lovade! Det är två olika produkter från e-leksaker.se som jag får lotta ut åt er, en som passar för lite yngre barn, och en för lite äldre barn!

För dom yngre, en bamse servis med tallrik, djuptallrik, bestick och pipmugg:

Och för dom lite större barnen, ett bokstavsspel med Fem myror:

Ni deltar genom att lämna en kommentar i kommentarsfältet där ni skriver vilken av produkterna ni vill vara med och tävla om. Om ni har en egen blogg och vill ha två röster i utlottningen, så länkar ni till utlottningen i er egen blogg! Sen tycker jag att alla går in och likear eleksaker på Facebook också!

Jag drar vinnarna på fredag, ni har på er till fredag klockan 17.00! Lycka till!

OBS! Kom ihåg att skriva er mailadress när ni kommenterar eller att skriva nåt i kommentaren som jag kan särskilja er med! Om ni bara skriver tex Maria – jag vill tävla om spelet, så kan jag ha tre Marior som jag inte kan skilja på sedan!

NU HAR DEADlINEN GÅTT, JAG DRAR VINNARNA SENARE IKVÄLL!

Annonser

114 thoughts on “Utlottning!”

 1. lilla sonen äter ännu ur vanliga plastburkar, såna som man fryser in maten i alltså, så bamseservisen skulle verkligen komma till nytta här hemma 🙂 bloggar inte men vi hoppas att en lott räcker för att vinna!!

 2. Sällsakpsspelet skulle verkligen behövas hos oss nu när vi fortfarande är utan tv. Det börjar bli brist på underhållning i vårt hem.

 3. Har aldrig kommit mig för att delta i dylika bloggutlottningar men idag kunde jag bara inte motstå.. Gillar Bamse-setet stenhårt, det skulle jag gärna vilja vinna. 🙂

 4. Vill gärna vara med och tävla om bamse-setet. Skulle vara perfekt åt vår buse som börjat med fast föda!

 5. Skoj med lotteri! Men det är svårt att välja pris då man har en femårig kille och en ettårig tjej. Men jag väljer spelet om jag vinner!

 6. Jad deltar i utlottningen av spelet. Fem myror är det bästa sättet att lära sig läsa och skriva, det genom alla tider bästa lärandeprogram som gjorts ;-). Still going strong!

 7. Bokstavsspelet skulle vi gilla har! Bor i US och ar larare pa Svenska skolan och dar skulle vi bli jatteglada at det har spelet!!

 8. […] förresten just nu en utlottning av en bamse servis och ett bokstavsspel med Fem myror. Klicka här om det intresserar. Det här inlägget postades i Barn, do it yourself. Bokmärk permalänken. […]

 9. Här gillar vi Fem myror.. så deltar även i utlottningen! Är rätt inaktiv på min blogg så det blir nog ingen länk, men prylarna är fina ändå!

 10. Här äter vi gärna från Fem myror… så deltar även i utlottningen! Är rätt inaktiv på min blogg så det blir nog ingen länk, men matseten är fina ändå!

 11. Jag vill vara med och tävla om Bamse setet! Jag länkar till din tävling på min blogg också, kanske man har störra chans att vinna om man har två lotter! 😀

 12. Uuuh…jag vill vara med och tävla om spelet!! 🙂 hey, vi borde annars ta träffis snart, längesen vi sett er! Förutom kararna varann då, men det räknas inte.

 13. Jag vill vara med och tävla om spelet, min Hugo älskar att lära sig nya spel.Länkar även i min blogg 🙂

 14. Jag hamnade in på din blogg av en slump och noterade att vi både har samma förnamn samt att vi har döttrar med samma förnamn:)

  Så, min dotter Lova och jag vill gärna vara med i utlottningen av spelet. Ha en trevlig dag!

  1. Haha 😀 Vilket sammanträffande. Det måst ju vara ovanligt med tanke på att varken Joanna eller Lova är särskilt vanliga namn! Lycka till i utlottningen!

 15. Va kul med en tävling! Älskar tävlingar!! 🙂
  Bokstavsspelet vill jag och min son vara med och tävla om!! 🙂

 16. […] Tävling! Publicerad 30 augusti, 2011 08:47 av Daniela var addthis_product = 'wpp-260'; var addthis_config = {"data_track_clickback":false};Hos Joanna kan du vara med och tävla om antingen ett fint Bamse-set eller ett Fem myror är fler än fyra elefanter-spel. Fram till fredag 3.9 kl.17.00 kan du tävla. […]

 17. Min dotter skulle älska att äta från Bamse-setet. Så den vill jag ha en chans att vinna. 🙂
  Du har en fin blogg förresten!

  maami83 snabel-a hotmail.com

 18. Jag är med med och tävlar om ett tjusigt och nostalgiskt spel för mina döttrar som älskar spel! 🙂 får jag två röster om jag länkar till tävlingen på min privata blogg (dvs utan att publicera bloggen)?

  1. Ja det borde nog gå bra, jag tror att när du länkar och klickar på länken så borde jag få en pingback att du länkat men utan att mankan gå in på länken!

 19. Tack för en fin blogg. Bamse setet är såå fint. Om jag hade turen att vinna skulle jag välja det åt min lilla gudson 🙂

 20. Tack för en fin blogg. Bamse-setet är sååå fint och skulle jag ha turen att vinna väljer jag det åt min gudson!

 21. Min son Max som är 1,5 år gammal skulle bli överlycklig om han skulle få äta sin mat från de fina Bamsetallrikarna.

 22. Vi skulle gärna vinna bamse-setet, så kanske lillkillen skulle tycka det var mycket roligare att äta 🙂

 23. vad roligt me lotteri! Min 4 åring är just nu väldigt intresserad av att lära sej skriva och räkna så vi skulle vara jätte tacksamma över spelet 🙂 Tack för en fin blogg också!

 24. Finfina priser! Svårt att välja då man har en 4-åring och en 8-månaders, men vi är verkligen i behov av nya tallrikar så jag väljer servisen ifall jag skulle ha turen på min sida!

 25. eftersom jag inte kan välja vilket jag vill vinna mera (det ena skulle passa perfekt åt min brorsdotter, det andra åt min brorsson) så väljer jag alltså två lotter, en för var alltså 🙂 dvs tipsar jag om din tävling i min blogg!

 26. Kiva priser! Är gärna med och drar en lott. Jag skall försöka länka om jag bara klarar av det 🙂 Fishing gillar jag däremot inte, så det hoppar jag över.

  Du har väl inte missat utlottningen i min blogg 🙂

 27. jag vill vara med och tävla om bokstavsspelet med Fem myror, länkar även till utlottningen i min blogg 🙂

 28. Hejsan! Jag vill mycket gärna vara med och tävla om sällskapsspelet! Jag tittade annars igenom inspirations-fotokavalkaden i ditt förra inlägg och gillade varje bild 🙂 Så där skulle jag också vilja att mitt hus såg ut, bara jag hade pengar och inga barn 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s