The big M

Jag betalar gärna mer för kvalitet, designklassiker, gedigna material med mera. Men jag älskar även som ni vet ett riktigt fynd! Att hitta ett fullgott alternativ till en bråkdel av priset är alltid roligt. Som vanligt har det stora varuhuset på M, Minimani i Vasa levererat.

Den här ugnsformen från GreenGate har jag gått och hållit i flera gånger på Säde i Vasa, den finns även att beställa på Elsas hem bland annat. Döm om min glädje när jag hittade den här för under en tia på Minimani:

 

(och nu när jag publicerat bilderna ser jag att det ligger ett litet skräp på handtaget, oproffsigt stylat av mig, jag vet)

Annonser

7 thoughts on “The big M”

  1. Jo Minimanis inrednigssida är toppen. Finns många saker där som inredningsaffärerna har mycket dyrare pris på. Snygg form!

  2. Jag såg dom där formarna för ett tag sen på MM också, men köpte ingen. Nästa gång hade jag bestämt att jag skulle ha en, men då fanns det bara en kvar som var lite kantstött, så jag blev utan. Eller har de kanske fått påfyllning nu? När köpte du din?

  3. MM är nog ett superställe. Vi köpte en vedkorg på Asko, på öppningsrea, men ändå dyr tyckte jag. Sen hittade jag den 10€ billigare (än det rabatterade priset) på MM. Alltså EXAKT likadan vedkorg. Samma märke. Pinsamt för Asko. Och störande för mej som ren tagit min i användning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s