Fredagsmys

Det blev ett lite snöpligt slut på fredagkvällen för min del. Förkylningen jag hade i början på veckan kom på återbesök efter ett par dagars uppehåll. Med besked. Plötsligt fick jag lock för etta örat och två timmar senare var värken redan så intensiv trots värkmedicin att det blev en snabb tur till läkaren istället för det sedvanliga fredagsmyset (ett ord jag förövrigt tycker är otroligt irriterande men inte kan låta bli att använda ändå).

Så nu är det antibiotika och stora doser värkmedicin som gäller en vecka framöver. Fördelen är att jag är mer eller mindre döv på etta örat och hör otroligt dåligt överhuvudtaget, så barnens gälla skrik borde vara en piece of cake ett tag framöver nu!

Annonser

8 thoughts on “Fredagsmys”

  1. Å ena sidan lider jag med dig helt otroligt (öroninflammationer är faktiskt det allra värsta), å andra sidan är jag lite avundsjuk. Skulle ha behövt lite nedsatt hörsel här idag, haha. Fy fan, årets gnälldag i Gula huset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s