Älska loppis

Ett av dagens loppisfynd: en klänning för fem euro. Jag har ännu inte helt bestämt mig för om den är ful, fin eller både och, det är lite mormors-gardiner-varning över det tunna gräddvita tyget med stora bruna rosor på. Som bonus är den av nåt obskyrt franskt märke och till och med Made in France. Jag är fördomsfull och inbillar mig att det är bättre än Made in Taiwan. Vad en hemmamamma som jag ska med alla dessa klänningar jag fyndar vet jag inte. Men fem euro…ni hör ju, jag har mycket goda argument.

Ni får ursäkta den mörka bilden, det var antingen det eller stor blixt mitt i bilden. Pest eller kolera. Jag måste få bukt med det här spegelfotandet om jag ska kunna titulera mig själv fullfjädrad bloggare. För en annan milstolpe på den vägen passerar jag snart, om några dagar ska jag ha min första utlottning här, stay tuned!

Annonser

22 thoughts on “Älska loppis”

  1. Av någon outgrundlig anledning går alla klänningar jag tittar på enligt ”går det att amma? går det inte?”. Den där är godkänd! 😀 Hå hå ja ja…

    1. haha 😀 ja i dom tankebanorna har jag också varit i tre års tid totalt, men nu behöver jag inte tänka på det längre, fast den här hade funkat utmärkt att amma i om man skulle behövt 🙂

    1. Åh, vilken härlig association! Jag sa åt Magnus att nu måst vi ju gå på ‘gammeldans’ då jag har en sån här klänning 🙂

    1. Tack, tror jag, haha 😉 jag brukar styra mig bort från alla mönster, framförallt stormönstrat och blommigt, men den här var annorlunda, på ett bra vis, tyckte jag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s