Att bli bönhörd

Och som på beställning, när jag precis bloggat om höstens intågande, blev det sommar igen. Så efter att ha tagit paus från grushögen och legat och solat en liten stund på terassen bestämde vi oss för att göra nåt vi inte brukar. Vi struntar i allt och sticker till stugan sista dygnet innan Magnus ska på jobb igen.Grushögen lär inte blåsa bort och knappast stjäl nån den heller.

Vi återvänder till den här utsikten

Så ikväll ska det badas bastu och sovas under snedtak igen. Och jag har lyckats tappa bort min nya mokkula (en sån där liten plupp man kopplar in i datorns usb för internet on the go vad dom nu heter på svenska?) så om den inte uppenbarar sig så hör jag av mig när vi återvänder till civilisationen imorgonkväll!

Annonser

5 thoughts on “Att bli bönhörd”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s