Lata söndag

Hemma igen efter bloggbrunchen, bilder utlovas senare ! En super trevlig morgon med både gamla och nya bekantskaper, löjligt mycket god mat och så fick vi lyssna på Sara Jungersten som berättade om sin nya bok Wannabe. Nu när Elias och Lova sover eftermiddagsvila, William chillar framför barnkanalen och vädret är sådär lagom höstigt, ruggigt och vått, ska jag sjunka ner här i soffan med boken. Skön söndag på er!

Annonser

10 thoughts on “Lata söndag”

  1. Gissa vem som absolut måste klicka hem Wannabe från Adlibris så fort som möjligt? 😉 Det ska verkligen bli spännande att läsa den.

  2. Tack för sällskapet! 🙂 Kommer ju att bli besviken nu när man skall äta frukost imorgon, men vi får leva länge på Kantarellis goda frukost istället.

    1. Synd att du inte kunde komma, nästa gång istället! Det va redan tal om nån lillajulfest! Ska njuta till fullo, perfekt med nya böcker då hösten tycks ha anlänt på allvar nu, snyft.

  3. Ja, det var en otrolig söndagmorgon. Blev så förälskad i nya Kantarellis, det var som en dröm att sitta där under takkronorna och äta ren lyx (valnötter och bondost – på samma dag! Händer inte oss fattiga hemmamammor så ofta…inte mig i alla fall! =D ) Tack för trevligt sällskap – roligt att träffa bloggkändisar irl! =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s