Grönt är skönt del 2

Jag förstår att ni alla håller på biter ner naglarna av spänning så här på fredagskvällen över att få veta om vårt gräs växer, så jag ska sluta hålla er på halster. Den tjugoåttonde maj såg vår nysådda gräsmatta ut så här. Sen tog det inte länge tills vi hade en jämn, grön, tät gräsmatta att springa, krypa, leka på.

För att inte tala om klippa. Och klippa. Den klipptes i måndags och idag såg det redan ut såhär, mer som om vi varit bortresta två veckor. Eventuellt tog vi i för mycket med gödningen i våras. Jag hoppas det lugnar ner sig lite med tiden för annars finns det en viss risk att Magnus föreslår att vi ska asfaltera hela gården. Antingen det eller så får vi skaffa en sån där självgående gräsklipparrobot som pojkarna troligen skulle demolera på två röda. Gräset är i alla fall definitivt grönast hos oss just nu.

Annonser

4 thoughts on “Grönt är skönt del 2”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s