Ett år sedan

Bongades på beachen andra veckan i augusti ifjol:

Drygt en vecka på övertid försökte vi desperat få ut lillasyster med alla metoder tänkbara. Bland annat grodhopp, spring i trappor, hårda bastubad och kalla dopp i havet provades. Tredje gången på övertid borde jag ju ha vetat att ingen av dessa metoder fungerar men likväl står man där och hoppar som en galning varenda gång.

Annonser

2 thoughts on “Ett år sedan”

  1. Hej! Vilken fin blogg du har! Och vilket fint hem! Sitter och ritar på vårat kök och funderar mycket över vilken bänkskiva vi ska välja, och med småbarn i huset är nog laminat det bästa. Ser eran bänkskiva och den är så fantastisk fin! Har alltid velat ha betong, men en riktig betongskiva kräver lite underhåll.. Undrar varifrån ni beställt er i laminat? Jag har kikat runt och det är massor av köksleverantörer som säljer laminatskivor i betongimitation, men ingen är så lik betong som eran, den ser verkligen levande ut! Ser i en tidigare kommentar att du gärna inte vill lämna ut företaget i bloggen (eftersom att ni tycks haft problem med leverans?) Skulle du kunna maila företagsnamnet till mig och hur jag möjligen får tag i dem? Vore väldigt tacksam. Vänlig hälsning Linnéa

    1. Problemen med företaget redde upp sig och efter mycket om och men så skötte dom sig slutligen exemplariskt och vi fick ordentlig ersättning i form av rabatter för att dom hade gjort bort sig och fördröjt hela förloppet så länge. Vi beställde skivan från PeeKoo keittiöt, finns på nätet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s