Reafyndat

Jag kunde inte låta bli. En sista runda för att se om det fanns några godbitar kvar i den utfiskade sommarrean. Och jag blev inte besviken. Jag slog till på en klänning från Tiger of Sweden som var på halva priset.

Tyvärr har jag inte ännu lyckats bemästra spegelfotandets ädla konst. Jag tog minst 20 bilder, den ena sämre än den andra, jag fattar inte hur ni andra gör, för mig blir det bara fokus på fläckar på speglarna och blixt mitt i bilden medans jag själv blir suddig och sned eller hamnar halvt utanför bilden. Klicka så blir dom större om än inte bättre:

Draperad, enaxlad och dessutom superbekväm. Jag är nöjd med mitt fynd i alla fall. Nu gäller det bara att hitta ett tillfälle att använda den. Partaj anyone?

 

 

Annonser

12 thoughts on “Reafyndat”

  1. Supersnyggt! Försök nästa gång att vända kameran mot dig och istället kolla LCD-skärmen via spegeln, kanske det går bättre? Men vet inte om du får med en hel outfit på så sätt…

    1. Haha, ja en bra idé för närbilder kanske men jag har nog inte tillräckligt långa armar för att fota en hel outfit med den metoden 😀

  2. Så snygg klänning. Jag brukar nångång försöka mig på att fota i spegel, men jag är inte bra på det. det är svårt. Lite lättare blir det utan blixt tycker jag.

    1. Tack! Ja i dagsljus slipper man ju blixten i alla fall, men att få till det snyggt var inte så lätt som jag hade inbillat mig 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s