I come bearing gifts

Jag har eventuellt världens bästa man. Som åkte till Stockholm två dagar på arbetsresa och inte köpte en endaste liten sak till sig själv men kom med inte bara en, utan två överraskningar till mig. Den första, en blus han hittat som han tyckte var väldigt ‘jag’. Och han har ju så rätt, allt som är vitt, mjukt och skönt, och går att använda med tights, är nog väldigt jag.

Det andra, var faktiskt nånting ännu bättre. En av våra vänner som bor i Stockholm har precis bytt upp sig till den senaste Iphonen, och Magnus har köpt den gamla åt mig så att jag lättare ska kunna mobilblogga. Jihuu igen! Den får jag först imorgon, så imorgonkväll vet ni vad jag gör. Sen får ni börja förbereda er på skakiga iphonebilder och mobilbloggeri förhoppningsvis.

Annonser

6 thoughts on “I come bearing gifts”

  1. Nää-ä! Säg säg säg att han ska lära Nicke hur man ska göra när man är på arbetsresa….pleeease? Lyckans fru.

    1. Jag tycker dom skulle kunna börja tävla om vem som skämmer bort sin fru mest? Ska vi satsa på att få dem att göra det 😉

  2. joanna, jag såg din kar utanför vårt för en stund sedan när jag kom ut! och lilla william! ser framemot dina skakiga iphone bilder :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s