Sommarnjutning

Idag har vi spenderat hela dagen ute på terassen och njutit av sommaren som återvänt efter 8 grader och spöregn. Bikinin åkte på redan strax efter nio och åkte inte av förrän klockan slog sex ikväll. Lunch, mellanmål och middag har vi ätit ute. Barnen stortrivs nu när dom har både sandlåda, lekstuga och gungor att tillgå. Vi har läst, lekt på en filt i skuggan av ett parasoll, vilat och helt enkelt bara njutit dagen lång.

Dagen avslutades med en stor skål färska jordgubbar med socker och en skvätt mjölk.

Det är såna här dagar vi ska leva på i vinter när snön yr runt husknutarna och vi kämpar på vinterkläder och handskar medans svetten pärlar sig i pannan och svordomarna vill rulla av tungan. Då ska vi minnas känslan av solvarm hud i sommarvinden och doften av nyklippt gräs. Och sen kämpa vidare med vinterstövlar och mössor och irriterade påbyltade barn.

Annonser

1 thought on “Sommarnjutning”

  1. YES! Sånt älskar vi att läsa om! 🙂 Har just läst ut en bok med mycket visdom, bl.a. att man ska vakna upp och visualisera dagen som om den vore den sista…vad skulle jag göra då, vem skulle jag umgås med o.s.v. Me like!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s