Sommarbloggeri

Eftersom jag är förhållandevis ny i bloggvärlden (jeej, snart är det ett halvt år sen bloggen startade) och det här är min första bloggsommar så kan väl ni som är gamla i gamet upplysa mig om det här händer i bloggvärlden varje sommar? Att ingen riktigt orkar varken läsa eller skriva så aktivt? Nu inser jag ju att jag varit sämre än sämst på att uppdatera med vettiga inlägg den senaste tiden, jag har ingen annan ursäkt än att värmen gjort mos av min hjärna, men om man ser på till exempel pappers statistik över antal besök sista veckan hos dom största bloggarna så verkar statistiken ha störtdykt för hela bunten?? Eller är det bara den senaste veckans värmebölja som orsakar detta?

Och ja, om det nu mot förmodan var nån som blev otroooooligt nyfiken på den blå pantern så var det ju som en av er gissade den här H&M bikinin som jag köpt.

Av nån outgrundlig anledning sitter den inte riktigt sådär på mig? Falsk marknadsföring kanske?

Annonser

4 thoughts on “Sommarbloggeri”

  1. Jag märker att fredagar och lördagar dippar rejält i förhållande till resten av veckan, men annars är det ingen jätteskillnad hittills. Men självklart är man mindre aktiv nu när man har en himla massa annat att hålla på med – det gäller nog både läsare och oss som bloggar 🙂

    1. Ja fredagar och lördagar dippar nog mest. Nu kollade jag på nytt på egen statistik jämfört med den jag hänvisade till på pappers sidor och den räknaren måste ha nåt fel för allas läsningar sjunker kraftigt för varje dag som går, så det var nog inte så illa ställt som jag först trodde 🙂

  2. Heh jo, jag hade lite dålig tajming tydligen då jag började för ett par veckor sedan. Och svettigt är det ju att förska skriva i den här hettan. Kan man ta sommarpaus efter två veckor? Nee…

    1. Ja men fördelen är att när hösten kommer och folk orkar läsa och skriva flitigare igen så har du blivit varm i skinnet med bloggandet och fått rutin på det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s