En blå panter

Vi stack till mommos hela lördagen. Barnen har plaskat och kryddat vattenräkningen på takterassen, vi har vandrat runt på stan och ätit glass på torget, sovit eftermiddagsvila i svalt och mörkt sovrum och bara njutit av lördagen medans Magnus var på jobb och sprang stafett i hettan. Och så har jag ÄNTLIGEN fått köpt sommarens första (och garanterat ej sista) bikini. Magnus kommentar antyder att han inte gillar den helt och hållet. Han sa: ‘Oj. Den var…annorlunda. En. Blå. Panter?’. Bild får ni dessvärre vänta på för jag ämnar inte dra den på mig mer i ikväll och börja försöka posera och se attraktiv ut med värmesvullna ben och middagssvullen mage.Men ni får helt enkalt ta min man på orden. En. Blå. Panter.

Annonser

2 thoughts on “En blå panter”

  1. är den från h&m med guld-detaljer? isf är den jättefin! blå panter, njae, kanske lite, men en snygg blå panter i såna fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s