Lättnaden

Åtta månaders oro som rinner av. För mig rinner det ut genom ögonen tydligen för jag går omkring och gråter mest hela tiden nu. ‘Obetydliga små hål’ löd domen. ‘Tekniska fynd snarare än hjärtfel’. Eventuellt lite uppföljning men knappt så det behövs heller enligt läkaren. Jag fick behärska mig för att inte flyga den stackars läkaren om halsen och överösa honom med pussar. Känslan är obeskrivlig.

Lättnad. Glädje. Tacksamhet. Hjärtat svämmar över. Älskade dinosaurie unge.

Annonser

21 thoughts on “Lättnaden”

  1. Bättre nyheter kan man säkert inte få som förälder! Och såhär efteråt kan ni säkert konstatera att ni igen har blivit lite starkare som männikor!

    1. Ja man får ju tänka så, att det väl fört nåt bra med sig att man oroat sig så. Men otroligt skönt att slippa oron nu i alla fall!

  2. Så otroligt kul att höra att allt är väl. Och tänk så bra barn läker. Har en väninna med ett barn med hjärtfel, och hon slapp hem på rekordtid från den första operationen.

    1. Och vilken otroligt bra bild förresten, min man såg den då han kollade vad jag läste över min axel och han tyckte Lova ser ut som en riktigt bestämd liten Ronja Rövardotter.

      1. Ja hon är verklugen en riktig liten rövardotter, mycket bestämd och amper 😀 Ingen man sätter sig på i första taget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s