Nerverna utanpå

En nära perfekt morgon. Magnus och barnen steg upp en halv timme före mig, så när jag kravlade mig ur det mörklagda sovrummet  var morgonrumban överstökad och jag kunde i allsköns ro sätta mig i solen på terassen med min frukost och dagens tidning.

Fåglarna kvittrar, hundflokorna doftar, solen värmer. Det enda som stör idyllen idag är mitt bultande hjärta som håller på hoppar ur bröstet och mina händer som skakar så jag knappt kan skriva. Jag är helt otroligt nervös. Idag ska vi nämligen till sjukhuset på hjärtkontroll med Lova loppan, och idag skall det med stor sannolikhet avgöras huruvida hon kommer att behöva en operation eller inte vid ett års ålder. Svar på alla era kommentarer får tyvärr vänta ännu lite till, jag är alldeles för skakis för att kunna fokusera nu just. Men jag lovar, när jag lugnat mig skall jag ta itu med dem. Nu får ni hålla tummar och tår och tänka positivt så att det knakar att vi får lugnande besked!

Annonser

2 thoughts on “Nerverna utanpå”

    1. Jag fick den av mamma till födisen, väldigt praktisk då man ska ha ut några koppar kaffe, gillar dom höga kanterna som håller allt på plats bättre än brickor med låga kanter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s