Nice run

Nice run avklarat! Och trots den otroliga hettan så orkade vi faktiskt springa så gott som hela vägen. Nån rekordtid blev det nu inte men att orka jogga varvet runt i denna värme var en prestation i sig. Nu inser jag ju att fem ynka kilometrar låter otroligt fjuttigt för dom som springer regelbundet, men för tre småbarnsmammor som nyligen återupptagit träningen efter barnafödande räckte det gott och väl till.

Här är vi i all vår tjusighet efter loppet, Pia, Annika och jag. Annika som förresten tills idag aldrig nånsin hade sprungit längre än tre kilometer orkade utan problem alla fem kilometrar.

Efter avklarat lopp fick vi vår belöning, en medalj runt halsen och picnic i solen. Det enda vi saknade var chokladen. Hur kan man ordna ett motionslopp för kvinnor och inte ha med vare sig choklad eller kex i goodybagsen??

 

 

 

 

Annonser

12 thoughts on “Nice run”

  1. Kan hålla med om chokladen, fast å andra sidan var det kanske lika bra, jag menar vem vill äta kladdig choklad då svetten rinner i floder? Men body skimmern var ju lyxig! Och superduktigt av er att springa! Ni måste ha startat ganska långt fram då?

    1. Nja, vi startade ungefär i mitten så vi fick nog jobba oss förbi folk dom första 1,5 kilometrarna i alla fall innan vi kunde jogga mer fritt. Jag hade nog kunnat ta lite choklad trots värmen haha:D

  2. Nä va duktiga ni var!!! Va SYND att vi kom hem först ikväll från Tammerfors så jag bara inte HANN vara med..:D Ärligt talat skulle jag aldrig klarat det heller…haha…nya tag nästa år kanske?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s