Idag

Solen, värmen, sommaren kom.

Det gjorde även sanden till sandlådan som barnens snälla morfar hade snickrat ihop. Och lekstugan, även om den fortfarande är i bitar på släpkärran. Legobygge modell större står som nästa programpunkt.

Och nu börjar jag verkligen märka hur jag njuter av att bo i den här miljön där vi nu bor som nu visar sig från sin allra bästa sida. Där det verkligen är sommar så påtagligt att man skulle kunna lägga det på burk. Där häggarna blommar i överflöd och sprider sin ljuvliga parfym omkring sig. Där fälten grönskar och björkarna skänker skugga och grusvägen dammar när traktorer kör förbi. Där barnen springer mellan gårdarna och leker eller cyklar ikapp. Vilken lycka.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s