Lekparkshäng

Att sitta och vänta på att gräset växer blir lite tråkigt i längden enligt barnen så det är tur att vi har tre olika lekparker inom femton minuters promenadväg från vårt hus. Igår blev det ett besök i en park vi inte varit till förut. Upskattades av såväl stora som små barn.

 

En tur på gungbrädan med min äldsta son fick mig snabbt ner på jorden igen i dubbel bemärkelse. Att gunga gungbräda med nån som inte ens väger hälften än en själv gör att marken kommer snabbare emot än planerat. Att sen få mjölksyra i benen av att skutta upp och ner på en bräda en liten stund fick mig att inse att min bak nog måste vara betydligt tyngre än sist den satt på en gungbräda. Kanske dags att öka frekvensen på mina joggingrundor om vi ska besöka den lekparken igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s