Överraskningen

Det här har min man hållit på med sedan klockan nio imorse:

Det här trodde min intet ont anande man även att han skulle fortsätta med resten av kvällen. Istället hade jag ordnat så att han precis när han steg upp från middagsbordet blev överraskad av tre av sina bästa vänner som kom och kidnappade honom för att göra det han älskar mest av allt. Spela nördspel. Magic.

Orsaken till detta är att Magnus på fredag fyller trettio men då kommer att spendera dagen i Helsingfors på seminarie och sedan jobbar hela helgen. Det blir således ingen trettioårsfest i det här skedet, vi siktar istället på en eventuell ‘huset klart kombinerat med att Magnus fyller trettio i år kombinerat med att jag fyllde trettio ifjol-fest’ mot slutet av sommaren.

Jag tippar att överraskningen fick godkänt eftersom jag fick en stor puss och orden ‘Världens bästa födelsedagsöverraskning ever!’ innan han gick. Han är inte särskilt svårflirtad min man får jag ju konstatera.

Annonser

4 thoughts on “Överraskningen”

  1. Jeeiii FEEST! Och vi måste ju såklart vara inbjudna, ELLER? 😀 Nä skämt åsido, du är en fin fru du som fixar sånt åt din man. Läste just ditt stressinlägg och känner igen mig till punkt och pricka när du fick Elias. Mannen som far på jobb och man sitter ensam med två skrikande barn runt sig, gråter själv och fattar inte hur man ska klara detta. Farligt nära här…men men, det kommer säkert bättre tider…det är ju sommar snart! Och jag vill inte klaga, har ingen egentligen orsak till det.

    1. Självklart är ni bjudna, Nicke ska ju slockna på vår terass ju 😉 Men Maria, ajabaja, inte göra som jag gjorde och bara vänta på att tröttheten ska gå om av sig själv! Du måste ta tag i det NU innan det förvärras, det tog länge länge, mer än ett år innan jag var helt mig själv igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s