Helg

Som vanligt om måndagsförmiddagarna så har vi inlett vår helg medan övriga samhället återgått till vardagslunken. Idag har vi en synnerligen trevlig arbetsfördelning hos oss. Magnus och pojkarna är ute och bygger vidare på terassen medan jag har ansvaret för Lova:

Det är ett hårt liv. I ärlighetens namn borde jag städa lite eftersom städningen aldrig tar slut i detta hushåll där barnen river fram snabbare än jag hinner plocka undan, men gårdagens joggingtur i trevligt sällskap gör sig påmind i kroppen idag så jag passar på att njuta medans jag har huset mer eller mindre för mig själv.

Snart slår tösen upp sina blå igen och då är det slut på lugnet. Hennes krypande har tagit fart ordentligt nu och hon tar sig runt stora delar av huset, försvinner in i skåp och river ut saker, tuggar på allt i sin väg. Nånting i produktbeställningen måste ha blivit fel för jag minns alldeles bestämt att jag beställde en lugn och timid tös efter två busfrön till pojkar. Kanske förlossningssal nummer 2 på VCS bara levererar vilda och envisa men ack så härliga barn.

Annonser

8 thoughts on “Helg”

  1. En lobotomi låter minsann emellanåt som ett fullt välkommet alternativ. Och då har jag bara en – inte tre.

  2. Ååååh… du kan tänka mig hur mycket jag längtar efter att Nickes fördömda knä ska blir bra så han och Zacke kan åka iväg på tumis lite mera. Nu är det jag som får skynda iväg på diverse saker me Zacke medan lilltösen sover. Kul det också förstås, men en bra bok och en kaffekopp medan fröken sover….aaaah…WHEN? 🙂

  3. Vilken underbar kopp! Vill tacka för en trevlig blogg! Tycker det är kul att läsa om dina underhållande barn fast jag inte känner er. 🙂 Så skriver du på ett väldigt bra sätt också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s