Världens undergång

Ja det var väl idag världen skulle gå under. Hittills har den inte gjort det hos oss i alla fall. Däremot gick eventuellt det sista strået av nånslags könsneutral uppfostran under hos oss idag när jag och Lova spenderade kvällen hemma och städade medans pojkarna åkte iväg med pappa på detta:

William och tandgluggen.

Jag vet ärligt talat inte vem som var mest uppspelt, pojkarna eller Magnus. Roligt hade dom haft i alla fall och sen dom kom hem har det körts genom låtsas eld med trampmopederna och sladdats som aldrig förr. Men misströsta icke. William åkte iväg på monstertruck-show med sina rosa strumpor med hello Kitty på fötterna som ska på direkt dom kommer ur torktumlaren, så pojken är inte helt förlorad till macholand.

Annonser

5 thoughts on “Världens undergång”

  1. Jag var med barnen på samma show när de var i Vörå i höstas, väntade mig inget speciellt, men var lika eld och lågor som barnen sen. Det var faktiskt rätt häftigt 🙂

  2. Tyckte jag såg killarna dina, men var inte helt säker 🙂 Men kul var det där.
    Bra att Wiliiam hade sin Hello Kitty socker. Mina tjejer hade sina svarta monsterlippisar med eldflames på 😉 passligt matchande till rosa jackor! Nästa år skippar du och Lova städase och far med på showen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s