Stora steg för små fötter

Idag har det varit en stor dag för Lova. Plötsligt var det som att allt skedde på samma gång. Morgonen inleddes med att hon efter att ha backat sig runt i livet plötsligt hittade framåtväxeln. På mindre än tolv timmar hann hon efter det både med att klämma sitt finger i nedersta kökslådan, rota runt i en skräppåse, riva kontakter ur vägguttagen, smaka på smutsiga skor i tamburen och äta upp en papperstuss under köksbordet. Något säger mig att det inte kommer bli en särdeles lugn sommar.

Dessutom hann hon under dagen få sin första tand som låtit vänta på sig ända tills nu och som orsakat usla nätter och dålig matlust flera dagar. När Magnus kom innanför dörren utbrast hon sen plötsligt ‘PAPPA’ som den mest självklara saken i världen. Hittills har det mest varit ett indistinkt ‘babababa’. Och nej, hon har inte sagt mamma ännu till Magnus stora lycka. Och det unnar jag faktiskt honom eftersom både Elias och William sagt mamma innan pappa. Och nu till kvällen har hon fått flytta över från vaggan till spjälsängen.

Out:

In:

Mingus tog genast på sig rollen som fångvaktare åt prinsessan i det vita fängelset. Efter en sån händelserik dag slocknade loppan vår direkt efter att hon lagts ner för att få lära känna sin nya säng. Även det en smärre shock för oss som varit vana att hon skall vaggas till sömns i vagnen under rop och skrik.

Och plötsligt blev hon stor över en dag.

Annonser

6 thoughts on “Stora steg för små fötter”

  1. Här kom nog ”pappa” innan ”mamma” också måste jag erkänna. Fast jag försöker förklara det med att jag är hemma och sa ”Nu kommer pappa” då pappa kom hem…

    1. Jag tror också pappa kom först här för att pojkarna rusar på dörren och skriker PAAPPA! när han kommer 🙂 Excuses excuses 😉

  2. Joanna, du har så bra smak! Allt i ert hus är sååå fint. Nu måste du bara skola Mingus att hålla reda på Lova också utanför sängen så kan du få en lugnare sommar 🙂

    1. Tack Hanna! Låter bra det där med Mingus, kanske inte helt uteslutet, han tycker redan om att leka kurragömma ute med oss. Vi springer tex bakom hörnet och ropar tittut åt honom så kommer han och söker och vartefter man springer undan så jagar han haha 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s